N°1 webagency in de BENELUX

Ontmoet onze developers
en
designers!

Welkom bij Klikzo, een creatief webbureau dat zich richt op het leveren van hoogwaardige webdesign, webshops en boekingssystemen met aanbetalingen voor salons en andere bedrijven. 

Dream Team!

Maak kennis met ons creatieve en super getalenteerde team!

Ons team is samengesteld uit getalenteerde professionals met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerkwebsites en e-commerceoplossingen.

0+

Klanten elk jaar

0

Medewerkers
Bilal Zouggaghi
Bilal Zouggaghi

CEO

Matthias
Matthias

Backend Developer

Alex
Alex

Customer support

Stephanie
Stephanie

Content marketing

Over Klikzo

Ga op een vernieuwde manier online.

Onze missie is om creatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze klanten.

Klikzo werd opgericht door Bilal Zouggaghi, een gepassioneerde ondernemer met een visie om klanten te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijf te laten groeien. Onze missie is om creatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze klanten.

Ons team bestaat uit Bilal, Alex, Matthias en Stephanie, allemaal getalenteerde en ervaren professionals op hun gebied. Samen hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor klanten in verschillende branches en met verschillende budgetten.

Of je nu op zoek bent naar een website die er geweldig uitziet en goed presteert, een e-commerceoplossing die je omzet verhoogt, of een boekingssysteem met aanbetalingen voor salons dat je administratieve taken vereenvoudigt, ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je online doelen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in een prachtig ontwerp en goed functionerende website. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen slagen in de digitale wereld.

Tevreden klanten

Enkele klanten zijn je voor.

Enkele klanten die reeds op Klikzo vertrouwen met hun website, website en afsprakensysteem.