Beoordeling 4.9 van 5
5/5
Alles in één oplossing

De afsprakensysteem voor nagelstudio's Lash en brows pedicurepraktijk massagesalons schoonheidssalons spasalons beauty vakscholen barbershops kapsalons trimsalons

Vergeet eindeloos bellen en mailen. Met Klikzo’s gebruiksvriendelijke boekingssysteem beheer je jouw afspraken moeiteloos online.

Geschikt wanneer je werkt met
TGB
image
kuos
GDC
meso
celec
NIEUW

Het gemakkelijke afsprakensysteem voor jouw salon!

PROBEER GRATIS UIT

De alles-in-één

oplossing voor jouw salon

Maak het plannen van afspraken gemakkelijker dan ooit tevoren met ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke boekingssysteem.

Boekingssysteem

Met Klikzo Booking kan je afspraken eenvoudig inplannen en beheren. Met een paar klikken kunnen klanten hun afspraak boeken op een tijdstip dat voor hen werkt, en jij ontvangt direct een melding van de boeking.

Automatische herinnering

Je klant vergeet geen afspraak meer met de automatische herinneringen van Klikzo booking. Klanten ontvangen automatisch een herinnering via e-mail of sms, zodat ze op tijd op de hoogte zijn van hun afspraak.

Online betalingen

Klikzo booking biedt de mogelijkheid om online betalingen te accepteren voor afspraken. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor klanten en bespaart jou tijd en moeite bij het innen van betalingen.

Klantenbeheer

Met Klikzo booking kun je gemakkelijk een database bijhouden van al je klanten. Zo kun je gemakkelijk contact opnemen met klanten, afspraken beheren en hun gegevens bijwerken.

E-mailmarketing

Met Klikzo booking kun je eenvoudig een e-mailcampagne starten. Stuur aanbiedingen, promoties of bedankjes naar je klanten en verbeter zo de betrokkenheid.

Online kortingcodes

Klikzo booking biedt de mogelijkheid om kortingcodes te gebruiken voor afspraken. Dit helpt klanten te motiveren om afspraken te boeken en helpt jou om meer omzet te genereren.

Klikzo Booking

24/pm

Beste prijs garantie!

Online agenda
Online afspraken
Email en sms herinnering
Online betalingen
Online kortingcodes
Ongelimiteerde medewerkers
Beoordeling 4.9 van 5
Probeer nu 14 dagen gratis uit!

Ga voor het combipakket en bespaar € 15,- p/m

Je krijgt niet alleen een complete website voor jouw salon, maar ook een afsprakensysteem waarbij je ook voorschotten kan ontvangen.