Support
< Alle onderwerpen

Outlook voor Mac

Outlook voor mac 2016

Volg deze stappen in Outlook voor Mac 2016:

1. Ga via het menu “Extra” naar “Accounts”.
  2. Klik op op het plusteken links onderaan om een account toe te voegen.
  3. Vul je e-mailadres in en ga verder.
  4. Kies voor “IMAP/POP” in het menu en ga verder.
  5. Kies voor IMAP of POP in het uitklapmenu (lees onze keuzehulp) en vul de ontbrekende gegevens in. Vink “SSL gebruiken om verbinding te maken” aan bij de servers (zie afbeelding).
    Gebruikersnaam: Vul je e-mailadres in
    Wachtwoord: Vul je wachtwoord in
    Server inkomende e-mail:
    Voor IMAP (aanbevolen): imap.mailprotect.be - Poort 993
    Voor POP3: pop3.mailprotect.be - Poort 995
    Server uitgaande e-mail:
    smtp-auth.mailprotect.be - Poort 587

Kies IMAP of POP en vul gegevens in

6. Klik op “Account toevoegen” om je account toe te voegen.
  7. Klik onderaan op “Meer opties” en zorg dat bij “Authenticatie” de optie “Gebruik info Inkomende Server” is aangevinkt. Klik op “Ok” om het venster te sluiten.
  8. Optioneel: Klik op “Geavanceerd” voor extra, aanbevolen instellingen (zie screenshots).

Outlook voor mac 2011

Volg deze stappen in Outlook voor Mac 2011:

1. Ga via het menu “Hulpmiddelen” naar “Accounts”.
  2. Klik op op het plusteken links onderaan om een account toe te voegen en kies voor “E-mail”.
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en ga verder.
  4. Kies voor IMAP of POP in het uitklapmenu (lees onze keuzehulp) en vul de ontbrekende gegevens in. Vink “SSL gebruiken om verbinding te maken” aan bij de servers (zie afbeelding).
    Gebruikersnaam: Vul je e-mailadres in
    Wachtwoord: Vul je wachtwoord in
    Server inkomende e-mail:
    Voor IMAP (aangeraden): imap.mailprotect.be - Poort 993
    Voor POP3: pop3.mailprotect.be - Poort 995
    Server uitgaande e-mail:
    smtp-auth.mailprotect.be - Poort 587

5. Klik op “Account toevoegen” om je account toe te voegen.
  6. Klik onderaan op “Meer opties” en zorg dat bij “Authenticatie” de optie “Gebruik info Inkomende Server” is aangevinkt. Klik op “Ok” om het venster te sluiten.
Inhoudsopgave