Beoordeling 4.9 van 5
5/5
Profiteer vandaag van de tijdelijke promo!

De webspecialisten voor schoonheidssalons nagelstudio's Lash en brows pedicurepraktijken massagesalons beauty vakscholen barbershops kapsalons trimsalons

Naast ons boekingssysteem bieden wij ook het bouwen van professionele websites en webshops die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Enkele van onze klanten

Er zijn al zo veel schoonheidssalons nagelstudio's lash en brows bars pedicurepraktijken massagesalons beauty vakscholen barbershops kapsalons trimsalons jou voor!

Klikzo

Wil je jouw salon online laten groeien?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Klikzo bieden we niet alleen een efficiënt boekingssysteem aan, maar gaan we een stap verder. We begrijpen dat jouw online aanwezigheid een cruciale rol speelt in het succes van jouw salon. Daarom bieden we ook professionele website- en webshopontwikkeling aan die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Tijdelijke PROMO

49/pm

Website gemaakt door ons
Hosting, domeinnaam & SSL
20 pagina's gevuld
Professionele Emailadres
Social media koppeling
Gratis aanpassingen door ons
SEO geoptimaliseerd
Eenmalige opstart: € 0 (PROMO)
Dagen
Uren
Minuten

Maak nu gebruik van onze tijdelijke promotie!

Met onze webdesign service krijg je niet alleen een prachtige website in jouw eigen huisstijl, maar ook alles wat je nodig hebt om online te gaan.

Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van onze tijdelijke promotie. Laat ons jou helpen om jouw salon online te laten schitteren en jouw klantenbestand te laten groeien. Meld je nu aan en ontdek hoe Klikzo jouw salon naar nieuwe hoogten kan brengen!

Free call back

Wil je meer weten? Laat ons je opbellen

Ons sales team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt. Dit vrijblijvend en gratis!