Klikzo

Uw betrouwbare website marktleider

“Onze passie is om ondernemers met kleine budgetten te ondersteunen in hun online zichtbaarheid”. Omdat wij weten dat het als zelfstandige belangrijk is om online zichtbaar te zijn, ook als je niet de middelen hebt om daar veel geld tegenaan te gooien.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops. Wij bieden oplossingen op maat van je onderneming. Niet alleen doen wij de hosting van je infrastructuur, maar ontfermen ons eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security. Zodat jij je kunt concentreren op je core business.

Bilal Zouggaghi, CEO

‘Vertel ons over jouw droom en wij bouwen het voor jou.’

Mark M.

Ben jij er klaar voor om online te gaan ?

Het is heel normaal dat je in het begin nog niet precies weet hoe het allemaal te werk gaat. Daarom zit je ook goed bij Klikzo. Aarzel niet en neem gauw contact met ons op.

Sinds 2008 zorgen wij ervoor dat heel wat ondernemers online gevonden worden. 

Let's talk

Vertel over jouw droom en wij bouwen het voor jou.

Het is heel normaal dat je in het begin nog niet precies weet hoe het allemaal te werk gaat. Daarom zit je ook goed bij Klikzo. Niet alleen onderhouden en bouwen wij jouw website, ook zorgen wij ervoor dat jij ook de website kunt aanpassen wanneer je dit wenst. 

Copyright © 2021. All rights reserved. Klikzo