Klikzo

WEBSITES

Een website laten maken

door professionals

Niet alleen bouwen wij de website precies zoals jij het wilt hebben, ook zorgen wij ervoor dat jouw website gevonden wordt door klanten en hoger komt te staan op Google. Je zult dus eenvoudig gevonden worden door klanten doordat wij je website koppelen op verschillende platformen zoals Instagram, Facebook, Google en nog veel meer.

Een Pro website pakket met
uitgebreide opties!

CMS beheersysteem

Zelf je website aanpassen met je eigen CMS. Of je nu nieuwe pagina's of grote foto's wilt toevoegen, het is zo gebeurd!

Instagram koppeling

Telkens wanneer jij een foto plaats op instagram, komt deze ook automatisch op je website.

Webblog

Een blogartikel op je website plaatsen, uiteraard ook met reactie mogelijkheid en share knoppen.

Fotoalbum

Met deze optie kan je heel veel afbeeldingen op je website presenteren in een net vormgegeven fotoalbum

Formulieren

Plaats formulieren in je website die je bezoeker kunnen invullen. Je ontvangt de ingevulde gegevens in je mailbox.

Medewerkers module

Presenteer makkelijk jouw collega's op een overzichtelijke pagina inclusief functie, contact en foto's.

Onlangs aangeleverde
websites!

De vragen die jij wellicht stelt,

voor jou opeen rijtje

Een website kost € 40,- per maand. In deze prijs zit dus ook de opmaak van je website en ook de kosten voor de domeinnaam, hosting, SSL beveiliging en de updates.

Wat zit er nu precies in het website pakket?

Bij ons bieden wij een gamma aan functionaliteiten aan. Denk maar aan geweldige contactformulieren, fotogalerij en zelfs social media koppelingen. Dit betekent dat telkens wanneer jij een foto post op Instagram, deze automatisch ook op je website terecht komt. Ook zijn we heel flexibel, dus moest er een functie zijn die je gezien hebt en ook op je eigen website wilt hebben, dan voegen wij deze KOSTELOOS toe.

Ben ik verbonden aan een contract?

Nee! Niemand houdt echt van contracten. Wat wilt zeggen dat je website pakket maandelijks opzegbaar is. Dit gebeurt dan ook zonder enige kosten!

Afscheid nemen van jou is ook moeilijk voor ons. Maar uiteraard heb je het recht elke moment kosteloos te stoppen met jou website pakket. Uiteraard is het wel fijn voor ons moest je het ons 1 maand op voorhand laten weten.

is jullie website pakket fiscaal aftrekbaar?

Ja hoor! Alle diensten bij ons zijn fiscaal aftrekbaar. Dat wilt zeggen dat je dit voor 100% kunt recupereren bij de belastingen. Vraag het maar aan je boekhouder

Wat als ik de website wil aanpassen?

Dat mag je zeker doen! En eenvoudig is het ook. Maar stel nu dat jij daar geen zin in hebt? Dan doen wij dit ook voor jou, en ook nog eens volledig KOSTELOOS. Stuur ons gewoon eenvoudig per mail of whatsapp, en wij passen dit gauw voor je aan.

5/5

2500+ klanten

Ja, contacteer mij voor een vrijblijvend aanbod

Niet alleen bouwen wij de website precies zoals jij het wilt hebben, ook zorgen wij ervoor dat jouw website gevonden wordt door klanten en hoger komt te staan op Google.
klikzo-logo
Onze passie is om KMO’s te ondersteunen in hun online zichtbaarheid. Omdat wij weten dat het als zelfstandige belangrijk is om online zichtbaar te zijn, ook als je niet de middelen hebt om daar veel geld tegenaan te gooien.

Onze klanten

Copyright Klikzo © 2022.