Doneer geld voor
een mondmasker.

een zeer warme en gecoördineerde oproep om mondmaskers te doneren aan alle zorgverleners.

De helden van nu bevinden zich de afgelopen weken in ziekenhuizen, rusthuizen en bij politie. Het zijn zij die de klok rond strijden tegen het Corona virus. En zij hebben jouw hulp heel hard nodig!

Mondmaskers FFP2 (KN95-N95) – Bescherming COVID-19

KN95-mondkapjes zijn mondmaskers die een zeer goede bescherming waarborgen. De mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceert bacterievorm voor in -en uitblazen. Het zijn professionele mondkapje met elastieken bandjes. De kapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen toegepast worden in verschillende industrieën. KN95 is een Chinese standaard die de kwaliteit van het materiaal van de mondkapjes aangeeft. Internationaal wordt de KN95 certificering als een variant aanzien van de FFP2 en N95 maskers.

Het zijn ook precies dit type mondmaskers die onze helden nodig hebben.

  • Inclusief verzending
  • Inclusief invoerkosten
  • Inclusief transactiekosten

Wat doen wij?

De maskers worden gedoneerd en zijn bedoeld voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen die direct te maken hebben met de verzorging van Coronapatiënten. Dankzij onze contacten in het bedrijfsleven en in China zijn wij in onderhandeling kunnen gaan met een Chinees bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van de KN95 maskers. Het zijn deze maskers die onze helden voor nodig achten.

Waarom doen wij dit?

In de markt worden maskers aangeboden voor woekerprijzen van € 4,50 tot € 15,00. Wij willen dit tegengaan en vinden dat mensen geen geld mogen verdienen aan deze nare situatie sinds de vraag ernaar zo groot is. Aangezien de overheid zijn handen vol heeft, willen wij graag een bijdrage leveren, door zo snel en zoveel mogelijk mondkapjes in te kopen en te leveren. 

Meest gestelde vragen

Dankzij onze contacten in het bedrijfsleven en in China zijn wij in onderhandeling kunnen gaan met een Chinees bedrijf die gespecialiseerd in het maken van de KN95 maskers. Het zijn deze maskers die onze helden voor nodig achten.

De maskers worden gedoneerd en zijn bedoeld voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen die direct te maken hebben met de verzorging van Coronapatiënten.

Dankzij onze vrienden in het bedrijfswereld en heel wat onderhandelingen hebben wij de fabrikant zover gekregen voor een prijsverlaging. Wij krijgen de maskers rechtsreeks uit productie. In de markt worden maskers aangeboden voor woekerprijzen van € 4,50 tot € 15,00. Wij willen dit tegengaan en vinden dat mensen geen geld mogen verdienen aan deze nare situatie sinds de vraag ernaar zo groot is.

Per masker zijn de kosten maximaal € 2,95. De prijs wordt beïnvloed op de aantal stuks die besteld worden. Deze kosten zijn inclusief vervoerskosten, transactiekosten en invoerkosten. Elke klein beetje helpt. Wees dus vrij in wat u wilt geven. 

Jij, heel wat ondernemers en klikzo. 

Doneer een mondmasker

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bedrag €*Reeds gedoneerd:
€ 510,00